Vida

‘La meva assessora personal’

Què aporta un mediador d’assegurances en la planificació dels teus estalvis? La veritat és que el seu paper és clau per a la teva tranquil·litat i la de la teva família. Les assegurances de Vida-Estalvi proporcionen múltiples solucions que s’ajusten a cada situació. Consulta al teu agent o corredor d’assegurances i t’assessorarà sobre els productes que millor s’ajusten al teu perfil com a estalviador i inversor.

Comparteix aquest vídeo amb els teus clients perquè coneguin el paper dels mediadors en l’assegurança de Vida-Estalvi. Al llarg de les pròximes setmanes, a través dels canals del Col·legi desenvoluparem més continguts d’interès sobre la importància de contractar aquests productes asseguradors a través d’un agent o un corredor professional.

Amb el suport de:

Els vídeos acompanyats d’un contingut de valor sobre el paper dels mediadors d’assegurances es publiquen a l’edició digital de La Vanguardia en virtud d’un acord entre el periòdic líder en el mercat digital espanyol y el Col·legi per donar a conèixer a la societat els valors de l’assegurança.