Per què serveix un mediador?

Tenim moltes i valuoses respostes i volem compartir-les amb la societat per què es conegui el veritable valor dels professionals de la mediació. Aquesta és la campanya del Col·legi per a descobrir als veritables experts en assegurances. 

Els mediadors, agents i corredors, són els professionals experts en assegurances que vetllen perquè particulars, empreses i institucions disposin de l’assegurament que s’ajusta als seus riscos. En un món en que els productes es distribueixen a través de múltiples canals, és raonable que sorgeixi la pregunta, Per què serveix un mediador d’assegurances?

Afortunadament, tenim moltes i valuoses respostes i volem compartir-les amb la societat per què es conegui el veritable valor dels professionals de mediació d’assegurances.

Desprès d’una primera acció al 2020, aquest any el Col·legi reprèn aquesta iniciativa llança una campanya de sis vídeos en els que mostrarem al llarg dels propers mesos el valor diferencial de contractar les assegurances amb l’assessorament d’un mediador professional.

Nova fase de la campanya Per què serveix un mediador d’assegurances?

‘Per qué serveix un mediador d’assegurances?’ torna el proper 10 de novembre i per diversos mesos amb un conjunt de continguts i accions per donar a conèixer als consumidors què aporten agents i corredors al benestar de les persones i empreses.

Aquesta campanya ideada per el Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona posa en valor l’aportació dels agentes i corredors en l’assessorament en assegurances. Una acció que ja va viure una primea etapa al 2020 amb un vídeo genèric sobre el paper de la mediació.

En aquesta nova fase, l’acció divulgativa dedicarà un mes a centrar-se en el paper dels mediadors d’assegurances en un ram. Autos és la temàtica asseguradora del primer mes de campanya. L’acció continuarà, encara que probablement en un altre ordre, amb Vida, Salut, Pimes, llar i una sèrie de necessitats asseguradores englobades en el concepte de Mobilitat.

Els vídeos acompanyats d’un contingut de valor sobre el paper dels mediadors d’assegurances es publican en l’edició digital de La Vanguardia en virtud d’un acord entre el diari líder en el mercat digital espanyol i el Col·legi per donar a conèixer a la societat els valors de l’assegurança.ç