Mobilitat Elèctrica

‘Ja estem endollats’’

Què aporta un mediador en les assegurances dels vehicles elèctrics? En tractar-se de productes relativament nous, el paper del mediador és molt rellevant. El consumidor té un dèficit d’informació sobre aspectes fonamentals dels vehicles elèctrics, que cada vegada són més i en un procés d’evolució constant que no es detindrà en els pròxims anys. Els agents i corredors d’assegurances estan al dia de les característiques d’aquests vehicles i les seves implicacions en les cobertures de les assegurances. Els mediadors assessoren des del coneixement tècnic, l’experiència i el compromís adquirit amb els assegurats.

Comparteix aquest vídeo amb els teus clients perquè coneguin el paper dels mediadors en l’assegurança de mobilitat elèctrica. Al llarg de les pròximes setmanes, a través dels canals del Col·legi desenvoluparem més continguts d’interès sobre la importància de contractar aquest tipus d’assegurances a través d’un agent o un corredor.

Amb el suport de:

Els vídeos acompanyats d’un contingut de valor sobre el paper dels mediadors d’assegurances es publiquen a l’edició digital de La Vanguardia en virtud d’un acord entre el periòdic líder en el mercat digital espanyol y el Col·legi per donar a conèixer a la societat els valors de l’assegurança.